Ugrás a fő tartalomra

Hogyan mondhatom le vagy törölhetem az ingyenes SalesAutopilot fiókomat?

Ha már nincs szükséged az ingyenes SalesAutopilot fiókodra, a fiók törlését néhány lépésben, közvetlenül a fiókodból elvégezheted.

Áttekintés

Fontos tudnivalók a törlés előtt

Az ingyenes fiók törlése végleges és nem vonható vissza. A törléssel:

  • megszűnik a SalesAutopilot és közötted/céged között lévő szerződés;

  • a fiókban tárolt adatok véglegesen törlődnek;

  • többé nem tudsz belépni a fiókba;

  • nem éred el a létrehozott listáidat, űrlapjaidat és sablonjaidat;

  • a weboldaladon elhelyezett SalesAutopilot űrlapok és a SalesAutopilotban létrehozott landing page-ek nem fognak működni. Kérjük, ezek eltávolításáról gondoskodj, hogy ezek ne okozzanak kellemetlenséget.

Ha vannak olyan feliratkozói adataid, amelyeket szeretnél megőrizni, még a fiók törlése előtt exportáld őket. Ebben a Teljes e-mail lista exportálása című Tudásbázis bejegyzésünk segít.

Hogyan törölheted az ingyenes fiókodat?

A SalesAutopilot fiókodba belépve, kattints a bal alsó sarokban található Avatarra (1), válaszd az Adminisztráció menüpontot (2), majd nyisd meg a Szolgáltatások fület (3). A megnyíló oldalon kattints a Fiók törlése gombra (4).

A felugró ablakban válaszolj a megjelenő kérdésekre, majd jelöld be a törlés megerősítésére szolgáló jelölőnégyzetet (5). Ezután kattints a Törlés indítása gombra (6).

A törlés véglegesítése után a fiókod és a benne tárolt adatok véglegesen és visszaállíthatatlanul törlődnek.

Sikeres törlés után erről visszaigazoló üzenetet kapsz, majd a rendszer automatikusan kijelentkeztet.

Mi történik az adataiddal a fiók törlése után?

A SalesAutopilot ÁSZF-je és Adatkezelési Tájékoztatója szerint, adataid tárolásával kapcsolatban a következők történnek:

  • SalesAutopilot fiókodnak tartalmát töröljük, mert a GPDR követelményeinek megfelelő, közöttünk lévő adatfeldolgozói szerződés szerint ez szükséges.

  • SalesAutopilot tájékoztató emaileket a továbbiakban nem kapsz.

  • SalesAutopilot fiókod törlésre vonatkozó kérésedet tároljuk 5 évig (név, email cím, törlés kérés dátuma).

  • Adataid a fentieken kívül semmilyen más célra nem használjuk fel.

Törölt fiók visszaállítása

Ha a törlést követően mégis szükséged lenne SalesAutopilot fiókodra és a benne tárolt adatokra, a fiók visszaállítását a törléstől számított 90 napon belül kérheted.

A visszaállítás díjköteles, amelynek aktuális összegéről ügyfélszolgálatunk ad tájékoztatást.

A fiók visszaállítását Ügyfélszolgálatunktól kérheted, ahol a folyamat további részleteiről is tájékoztatást kapsz.

Kapcsolódó bejegyzések

Választ kapott a kérdésére?