Ugrás a fő tartalomra

Milyen lehetőségeim vannak, ha nem szeretném tovább használni a SalesAutopilot fiókomat?

Ha nem szeretnéd tovább használni SalesAutopilot fiókodat, több lehetőség közül választhatsz attól függően, hogy később szükséged lehet-e még a fiókra, illetve szeretnéd-e megőrizni a benne lévő rendszereket és adatokat.

Amennyiben jelenleg nem használod SalesAutopilot fiókodat, és emiatt szeretnéd a havidíjat lecsökkenteni, megszüntetni, akkor az alábbi négy megoldás közül választhatsz:

Ingyenes csomagba váltás

Ezt válaszd, ha ingyenes csomagba szeretnéd visszaváltani fizetős SalesAutopilot fiókodat, mert nem szeretnél havidíjat fizetni, de a felépített rendszeredet szeretnéd megtartani.

A váltás után továbbra is be tudsz lépni a fiókodba, és hozzáférsz a felépített rendszeredhez. A tárolható adatok mennyisége azonban korlátozott, ezért előfordulhat, hogy a váltás előtt adatokat – például feliratkozókat vagy megrendeléseket – kell törölnöd.
​
​Teendők ingyenes csomagba váltáskor »
​

A szolgáltatás szüneteltetése

Ezt válaszd, ha átmenetileg szeretnéd szüneteltetni, felfüggeszteni vagy inaktiválni SalesAutopilot fiókodat, de a fiókban tárolt feliratkozóidat, megrendeléseidet és a felépített rendszereidet szeretnéd megőrizni, hogy később ugyanonnan folytathasd a használatát.

Szüneteltetés alatt a fiókod és az adataid megmaradnak, és be is tudsz lépni a fiókodba, de a rendszer használata korlátozott. A szüneteltetésnek díja van, amely a legtöbb esetben jóval alacsonyabb az aktív szolgáltatás díjánál.
​
​Teendők szüneteltetés esetén »
​

Fiók lemondása.

Ezt válaszd, ha végleg meg szeretnéd szüntetni vagy fel szeretnéd mondani fizetős SalesAutopilot fiókodat, és a későbbiekben sem szeretnéd használni.


A fiók lemondása a SalesAutopilot Szolgáltatási Szerződés szerinti felmondásnak minősül. A lemondást követően a fiókodban létrehozott rendszerek és a tárolt adatok visszaállíthatatlanul törlésre kerülnek, így azokhoz a továbbiakban nem fogsz hozzáférni.
​
​Teendő fiók lemondás esetén »
​

Ingyenes fiók törlése.

Ezt válaszd, ha már egyáltalán nem szeretnéd az Ingyenes fiókodat használni. Az ingyenes fiókod törlését közvetlenül a fiókba belépve tudod elvégezni.
​
​Teendő ingyenes fiók törlése kapcsán »

Választ kapott a kérdésére?